Reparatie van printplaten
Lesmateriaal
Logo van VeTeTronics

Repareren, testen, vervangen
Industriële machines zijn vaak te kostbaar om zomaar te vervangen, zeker in de huidige economische situatie. Daarnaast kan het zijn dat de (toe)leverancier de printplaten niet meer op voorraad heeft. VeTeTronics BV heeft de kennis en ervaring om incourante printplaten te repareren, te testen en eventueel opnieuw te produceren met gebruik van de nieuwste onderdelen.
Storingen
Storingen kunnen zeker bij de wat oudere machines onverwacht optreden en komen altijd ongelegen. VeTeTronics BV beschikt over de apparatuur om printplaten door te meten en de componenten die de fout veroorzaken (zo snel mogelijk) te vervangen. De kosten hiervan wegen vaak niet op tegen de aanschaf van een nieuwe industriële machine.
Unieke reparatieservice
Zelfs printplaten die door de fabrikant of leverancier niet meer gerepareerd kunnen worden, krijgen wij weer aan de praat. Bovendien repareren we niet alleen, we bekijken tevens hoe we de levensduur van de printplaat kunnen verlengen.
Voor meer informatie over het repareren van printplaten verwijzen wij naar de reparatieprocedure. Deze is te downloaden als pdf-document.

Reparatie procedure: downloaden (KLIK op downloaden)


Preventief onderhoud
Voorkomen is beter dan genezen. VeTeTronics BV heeft ruime ervaring in het uitvoeren van preventief onderhoud aan verouderde electronicasystemen.
Enorme ervaring
VeTeTronics BV heeft in ruim 10 jaar een enorme ervaring opgebouwd. Wij zijn experts in het aansturen van alle soorten elektromotoren, het toepassen van sensoren, het ontwikkelen van gebouwbeheerssystemen en het inzetten van audio voor- en eindversterkers.Printplaten. (PCB)

 

vetetronics volgen op Twitter