Reparatie van printplaten
Lesmateriaal
Logo van VeTeTronics

VeTetronics heeft een nieuwe Nederlandse modelbouw besturing gemaakt. Deze komt op de markt onder de bedrijfs naam Multi Regentes zender. www.mrzenders.nl
Ontworpen en gemaakt voor de functionele modelbouwer, die een werkend model wilt maken van een vrachtauto of boot . Naast de 8 standaard Servo kanalen, is de ontvanger uitgerust met zeer uitgebreide geluidsfuncties, groot aantal led aanstuur mogelijkheden, relais aanstuurkanalen, analoge ingangen  en digitale in en uitgangen.

Led verlichting.

De led intensiteit kan eenvoudig aan gepast worden zodat in alle weersomstandigheden de verlichting duidelijk is te zien. 

De ontvanger heeft twee voorgeprogrammeerde  functies specifiek voor een uitgebreide truck of een volautomatische  zeesleper.

 

Truck configuratie.

Naast de standaard functies voor het rijden , is de gehele verlichting eenvoudig aan te sluiten. De meervoudige geluidsmodule met een 10Watt eind versterker kan ingesteld  worden voor afspelen van de specifieke  motor geluiden en alle denkbare geluiden worden gemixt op het juiste moment bij het bediening van een bepaalde functies. Hierbij bedoelen wij geluiden van hydraulische cilinders, laden lossen containerbak of hijskranen die bedient worden met de middelste joystick.

Aan de zijkant van de zender  zijn twee druk schakelaars, voor de bediening van een versnellingsbak. Middels deze schakelaars kan men eenvoudig op schakelen naar de gewenste versnelling en weer terug.

Een tweede gekoppelde  mini ontvanger  kan in een aanhangwagen  worden geplaatst voor het aan sturen van de rijverlichting.

Zeesleper configuratie.

Naast de standaard functies  voor het varen zijn er uitgebreide verlichting mogelijkheden.

Natuurlijk is deze verlichting eenvoudig aan te sluiten op de ontvanger en met diverse schakel programma's is  een waar getrouwe mast verlichting te maken van een zeesleper.

Met derde joystick  kan men dek kranen, sleeplieren enz. bedienen.

 

Geluiden 

Eigen MP3 geluidjes kunnen via een Bluetooth verbinding met de zender eenvoudig ingeladen worden vanuit je mobile telefoon.

 

Uitbreidingen

Ook is er volop mogelijkheden voor hobbyisten die eigen elektronica hebben gemaakt. Op de ontvanger is een I2C en SPI bus. Middels de drie knoppen met de bolletjes iconen kan men eigen code combinatie uitsturen.

Prototype.
Momenteel is het eerste prototype in gebruik en wordt er volop getest.

 

Verkoop Prijs
De afstand bediening wordt op deze website online te koop aangeboden en verkocht voor een bedrag van 850 Euro

Aanbieding . 

De productie wordt opgestart als er 50 kopers voor deze afstand bediening zijn.
De eerste 50 kopers krijgen deze besturing voor 625 Euro. Hiervoor kan je het onderstaande aanmeld formulier invullen en een bedrag van 100 Euro vooraf betalen.
Indien er 50 kopers zijn aangemeld wordt de productie opgestart en binnen 4 maanden uitgeleverd.
Wekelijks ontvangt een potentiele koper een nieuwsbrief met de stand van zaken en de verloop van de verkoop en productie.

Voor meer info of voor aankoop van deze besturing , mail aub dan naar info@mrzenders.nl

 

 


 

 

 

 

 

 

Modelbouw besturing DRC01

Update datum 24-04-2017

vetetronics volgen op Twitter